70% minder reumatische ontstekingen

 In Pijlstaartrogolie

reumatische ontstekingen

70% minder reumatische ontstekingen. Met 70 %minder medicijnen

Ik heb Linda ontmoet tegen Kerst 2014. Zij sprak vol passie over het middel Pijlstaartrog olie en dat dit ook effectief zou kunnen zijn voor mijn reumatische ontstekingen.
Ik was meer dan sceptisch. Allereerst omdat ik al 23 jaar reuma heb(Morbus Bechterew – geen arthritis of iets dergelijks) en tot op heden vrijwel tot niets heeft geholpen. Ten tweede omdat ik al zoveel alternatieve middelen tot mij heb genomen en aan therapieën heb gedaan dat ik als het ware ‘therapiemoe’ ben. Er was dus niet bepaald sprake van een auto-suggestie dan wel placebo-effect op basis van de uitspraken van Linda.

Het advies luidde om eerst te beginnen met een eetlepel en daarna dagelijks een theelepel. Vervolgens zou het circa 1 maand duren voordat de eerste effecten zich zouden manifesteren.
Op de achtergrond wilde het toeval dat ik net medio november(2014) mijn bloed had laten afnemen bij de gespecialiseerde reumakliniek Reade in Amsterdam(vh Jan van Breemen Instituut). Dus de start met pijlstaartrog olie eind december was een fraai ijkpunt. Zo ook de afspraak voor eind januari ’15 voor röntgenfoto’s/botscan – weer een meetmoment.
Die eerste maand gaf (inderdaad) weinig resultaat, hoewel ik voelbaar meer energie begon te krijgen. Echter dat had een andere oorzaak: het s’ morgens drinken van bittermeloenpuree.
Eind januari kwamen de eerste positieve gevoelens: minder pijn en minder gevolgen van dagelijkse pijn. Dat was aanleiding om af en toe mijn dagelijkse(al 23 jaar) medicatie aan Arcoxia(eerder vele jaren vioxx, diclofenac, naproxen e.d. aan onstekingsremmers geslikt…) in het doosje te laten. Langzamerhand pikte ik een dag. Tot ik – lang verhaal kort – had afgebouwd tot slechts 2 dagen per week(i.p.v. 7 dagen per week). Zonder gevolgen.
Mijn andere medicatie(wekelijkse Enbrel biological) ben ik echter wel wekelijks blijven injecteren, dat zij extra opgemerkt.
In maart 2015 merkte ik dat mijn ‘zenuwpijnen’ na lange inspanning of een wandeling niet de kop opstaken. De standaard pijn was lichter aanwezig, de heftige pijn openbaarde zich niet meer en de eerder genoemde erfenis aan zenuwpijn na lange inspanning bleef ook uit. Aanleiding om s’ morgens weer yoga-oefeningen te gaan doen.
In april heb ik mij na een volgende scan weer laten prikken bij Reade – totaal niet wetende wat de bloeduitslagen van november en januari waren.
Eind april had ik een afspraak met mijn reumatoloog bij Reade. Daar de uitslagen van de laatste 3 bloedanalyses beoordeeld: alle organische waarden waren vet groen en de bloedbezinking(mate van ontsteking) was in november 2014 11, eind januari 7 en op 9 april had deze een waarde van 5. Kortom: mijn lichaam was prima in orde. Conclusie: met 70% minder medicijnen 70% minder lichamelijke ontstekingen! Ik ben een meer dan tevreden en dankbaar mens.

P.S. De officiële en complete uitslagen van deze 3 bloedanalyses, afgezet in de tijd zijn – met mijn toestemming – opvraagbaar bij Linda. Om privacy-redenen wil ik deze namelijk niet online publiekelijk maken. Voor de klinische authenticiteit sta ik wel voor 100% in.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Werking van pijlstaartrogolie