cholesterol en Artrose

 In Blog, Pijlstaartrogolie

Augustus 2018 gebruik ik de Pijlstaartrogolie van Eczoil omdat ik Linda vaak een aantal fysieke klachten hoorde noemen waarvoor de olie zou werken.
Ik heb al sinds mijn 40ste ernstige artrose en de laatste 4 jaar uit dat zich vooral in mijn nek. Resultaat: extreme duizeligheid bij opstaan, ook uit de stoel bij tandarts of schoonheidsspecialiste, die ook nog enkele uren aanhield. Ook het draaien van mijn hoofd was beperkt. Bij het autorijden soms erg lastig en niet helemaal ongevaarlijk.
Ik begon in augustus met de pijlstaartrogolie. Het eerste -onverwachte- resultaat was de uitslag van mijn jaarlijkse cholesterolonderzoek. De praktijkondersteuner, een nogal strenge dame, vertelde mij dat de daling van mijn ‘slechte cholesterol’ zo extreem was dat dit alleen het resultaat kan zijn van medicijnen. Ik verzekerde haar dat ik die niet gebruik, wat ze overigens ook in mijn medisch dossier kan zien. Toen realiseerde ik me dat ik, kort voor het bloedonderzoek, de olie was gaan gebruiken. Dat vertelde ik haar en ze ging meteen via Google op zoek naar de site van Linda. (Ik heb haar later een informatiepakketje gebracht.)
Intussen zijn we maanden verder en ben ik blij verrast met het effect van de olie. Niet alleen mijn cholesterol ook de beweging van mijn nek is heel veel soepeler geworden. Ook de duizelingen zijn er niet meer.
Hoewel het in het begin even een ‘dingetje’ was om de theelepel olie per dag weg te krijgen, is het alle gruwel voor 200% waard geweest. Nu mag ik gelukkig de capsules slikken en dat gaat veel gemakkelijker.
Kortom: ken je mensen die, net als ik, bewegingsklachten hebben door artrose? Of die hun cholesterol heel goed op orde willen hebben? Beveel ze dan vooral de producten van Eczoil aan want ze werken echt.

Anno 2019 ….nog steeds haar cholesterol hetzelfde en nog steeds minder last van haar artrose…

#cholesterol #autoimmuunziektes #artrose

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Eczeem Handen - pijlstaartrogolie