Droge Huid

 In Blog, Liquid

ECZEEM handen

Droge Huid

Ik ben Jolanda Kwakman +/- 1,5 jaar bekent met Eliquid.

Zoals jullie in mijn eerdere verslagen hebben kunnen lezen heb ik een zeldzame huidziekte waarmee ik ruim 30 jaar zeer ongelukkig mee heb moeten leven, ziekenhuis in, ziekenhuis uit, zalfje dit,  zalfje dat en nooit hielp lichttherapie enz, totdat Eliquid in mijn leven kwam en ik zienderogen onvoorstelbaar opknapte.

Ik heb mijn leven lang niet kunnen zwemmen en niet naar een warm land op vakantie gekund, omdat ik dan als ik terugkwam niet meer normaal kon functioneren door de droogte van mijn huid. Ook ‘s winters kwamen de scheuren van droogte op mijn lichaam wat zeer pijnlijk was.

We zijn 1 keer naar Australie geweest en toen ik terug kwam was het twee keer zo erg dus de volgende vakantie stel je dan wel uit.

Dit jaar heb ik na lang nadenken toch een vakantie geboekt naar Tunesië, een toch wel zeer warm en droog land. Ik heb hier heel erg tegenop gezien omdat mijn huid na het gebruik van Eliquid zo mooi en helemaal genezen was maar ik wilde zo graag ook eens net als ieder ander mens op vakantie en ik ben gegaan.

Wij zijn 15 dagen naar Tunesie geweest en ik heb daar voor het eerst gezwommen en de volle 15 dagen in de zon gezeten en gelegen. En voor mij het allerbelangrijkste in bikini en in topjes gelopen .

Het klinkt misschien raar maar voor iemand met een huidziekte is dit onvoorstelbaar en dit maakt je zo gelukkig. Ik heb zeer genoten van mijn tweede vakantie in al die jaren en heb nergens geen last van gehad. Doordat ik nu ook goed in mij vel zit ben ik ook nog eens 26 kg afgevallen waardoor er voor mij een heel nieuw leven is begonnen.

Linda en Kees ik ben jullie zeer dankbaar voor dit wondermiddel.

Ik zou zeggen mensen probeer het want het werkt echt.

Linda en Kees nogmaals bedankt,

Groetjes Jolanda

WILT U MEERDERE FOTO’S VAN JOLANDA ZIEN? MAIL ONS

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Erythro-KeratodermaEczeem-Jeuk