Eczeem Handen

 In Pijlstaartrogolie

Ben inmiddels 1,5 maand aan de pijlstaartrogolie en voel een groot verschil niet alleen mijn handen maar heb ook veel meer energie en zelfs geen maagpijn meer en mijn weerstand is veel groter.
Zo fijn om geen pijnlijke en jeukende handen te hebben kon meestal niet eens een aardappel schillen.
Zal voorlopig nog steeds mijn handschoenen blijven gebruiken tijdens bepaalde werkzaamheden om mijn huid te beschermen want duurt een tijd voordat het van binnenuit volledig hersteld is omdat er veel beschadiging is zowel van binnen als van buiten.
Er zijn ook af en toe wat mindere momenten met mn handen want ook het weer blijft invloed houden op eczeem maar merk wel dat het ook weer veel sneller hersteld.
Met de eczoil liquid en de kuur van probiotica ben ik bijna klaar en ga verder met de capsules als mijn onderhoud, moet eerlijk toegeven dat ik moeite blijf houden met het aanpassen van de voeding vind sommige dingen te lekker om te laten staan!
Eczeem kom je misschien nooit helemaal vanaf maar door de pijlstaartrogolie te gebruiken maakt het voor mij draagbaar om mee te leven en wie weet gaat het met de tijd wel helemaal weg…. ik heb vertrouwen!

Never lose hope 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Pijlstaartrogolie wond kuit