Droge huid

 In Pijlstaartrogolie

Hallo allemaal, mijn naam is Janny van Urk, ik ben 57 jaar, en heb van jongs af aan last van een droge jeukende huid. 
De laatste 15 jaar werd het steeds erger, mede doordat mijn schildklier te traag werkt, en medicijn gebruik. 
Door mijn huisarts doorverwezen naar een dermatoloog, allerlei verschillende zalven gekregen, zelfs het advies om 3 à 4 keer per week een bad te nemen met 7 à 8 theelepels keukenzout……. Ik bleef opzoek naar goede was en body crème, maar niets hielp daadwerkelijk. 
Op 6 juli zag ik een post van Janske Overmars,wist dat zij eczeem aan haar handen had, en ze ging voor pijlstaartrog olie, daar had ik nog nooit van gehoord. 
Na 4 dagen was het verschil al zo groot, dat ik haar een pb stuurde. 
Toen in contact gekomen met Linda de Boer, via pb verteld wat mijn probleem was. 
Foto’s van mijn benen toegestuurd, en belangrijke informatie besproken. 
17 juli was er weer braderie, en daar zou Linda de Boer staan. Kennis gemaakt, zij gaf mij zoveel vertrouwen dat het echt goed zou komen, dat ik de knoop heb door gehakt. Ik ga ervoor! Twee weken later zei mijn man Geert, je huid is veel minder droog….. tot die tijd klopte ik iedere dag het hoeslaken van ons bed uit, vanwege de schilfers (bah) 
Dat was na 2 weken over. Ik ben er van overtuigd dat je huid alleen maar verbeterd van binnen uit, ook al smeer ik nog wel mijn armen en benen in met kattenvet na het douchen, water droogt je huid uit. Ik gebruik de afgelopen 8 weken éénmaal daags Eczoil Liquid, en 2 pijlstaartrog capsules per dag en ik zie nog steeds verbetering. 
Ik hoop met mijn verhaal en foto’s anderen te kunnen helpen Groeten Janny van Urk

Eerste 3 foto’s zijn van 17 juli, de laatste 2 na 8 weken éénmaal daags Eczoil Liquid, en 2 pijlstaartrog capsules per dag

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Pijlstaartrogolie wond kuitEczeem Handen - pijlstaartrogolie