Dagboek psoriasis

 In Pijlstaartrogolie

Dagboek psoriasis

Week 0
Vandaag begonnen met de pijlrogolie. De smaak is niet lekker en het lijkt net of je achter een visafvalvrachtauto rijdt zo`n lucht komt eraf. Maar ja, wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, het komt uit de ijskast wat het wegdrinken gemakkelijker maakt en met je neus dichknijpend lukt het aardig.

Week 1
Ik heb nu 1 week 3 glazen pijlrogolie genomen en ik moet toegeven dat de foto`s van de psoriasis plekken lichter van kleur zijn geworden dan een week eerder. De foto`s heb ik naar info@pijlstaartrogolie.eu gestuurd en ook zij zag verbetering en ik moet nu 2 glazen per dag gaan drinken, want ze is bang voor een overdosis. Er is wel 1 nadeel ik val `s nachts moeilijk in slaap, omdat je veel fitter word van de pijlrogolie.


Week 2
Het lijkt wel of de psoriasis plekken erger worden en er komen meer plekjes bij. Ik zit nu wel erg in een dip, heb nu al 2 weken geen druppel bier gehad, want dat mag je niet drinken tijdens de kuur. Van de week met de buren nog gemikmakt,die zaten allemaal aan de drank en als ik erin zat moest ik een flesje blauwe spa opdrinken, maar ja, alles voor de kuur.
 Heb de foto`s weer naar Linda gestuurd en zij heeft me weer gerustgesteld, omdat het eerst erger wordt voordat het betert. Dus weer 2 nieuwe flessen van de liquid gehad op naar week 3.

Week 3
Ik heb vanaf woensdag weer 3 glazen van dat lekkere likeurtje genomen, moet ik zeggen dat er weer verbetering in komt. De huid wordt dunner en glad en doet wel af en toe bloeden maar dat schijnt er ook allemaal bij te horen. Vandaag in ons streekblad de nivo het verhaal gelezen de foto`s van Rene Bond en dat geeft de burger moed.
Vandaag is het vrijdagavond en vanavond hadden we een personeelfeest op mijn werk, maar was om 21.00 uur weer in huis, want zonder drank is het niet zo gezellig.
Het is alweer zondag 26 juni 2011 en ik denk dat ik vannacht in Lourdes ben geweest, want de plekken voelen zacht aan.
Straks de foto`s  sturen, even kijken wat Linda ervan vindt.

Week 4
Na dinsdag, nadat ik bij Linda geweest ben is het bergafwaarts gegaan met de psoriasis.
 Het is nu alweer zaterdag 2 juli 2011 en ik zit werkelijk in de put na al die weken dat het goed ging ben ik nu denk ik terug bij af. Op mijn armen komen er weer steeds meer plekjes bij en met mijn onderbeen wordt de huid ook alweer schilferig om gek van te worden.
Ik heb nu deze week 3 glazen liquid genomen met zoutwater baden en ik kijk elke dag me plekken weg, wat niet geeft. Morgen weer de foto`s naar Linda sturen en vragen wat de verdere plannen zijn. Al zie ik het zelf niet meer zo zitten om verder te gaan, maar ja, blijven hopen….. Ik weet zeker dat de plekken erger zijn geworden van een te drukke week op mijn werk, maar ja beter druk op je werk dan helemaal geen werk zou ik maar zeggen.

Week 5/6/7/8
Van week 5/6/7/8 heb ik een samenvatting van gemaakt. Het ging met vallen en opstaan er kwamen af en toe meer plekken erbij maar werd op sommige plekken wel lichter en de jeuk werd wel al minder na weken van afwisselen van 2 glazen tot 3 glazen op een dag.
Ik had zelf het idee dat het van 3 glazen per dag de plekken vuriger werd dan 2 glazen op een dag. Maar het is bijna vakantie, wie weet dat het met rust en zon en zwemmen het minder wordt.

Week 9 en 10 
Terug van vakantie uit een zon overgoten Duitsland oftewel de natste zomer ooit. Geen zon!
 Ik had me flesje liquid mee en ik moet zeggen het ging redelijk goed met de plekken. Na een bezoek bij Linda besloten om een paar zonnebanken te nemen en walnoten te gaan eten en ook had ze het idee om de visolie op de plekken te smeren. Nu is het een tip, de visolie er ‘snachts op te smeren, want bij mij zat er blauwe reiger achter me op fiets aan. Nu heb ik dit een week heb volgehouden en lijkt dat de plekken te laten verdwijnen.

Dus nog even volhouden!

 

Pijlstaartrogolie

Onderbeen voor kuur

Pijlstaartrogolie

Onderbeen week 10

pijlstaartrogolie

Elleboog voor kuur

Pijlstaartrogolie

Elleboog week 10

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Onderzoek pijlstaartrogoliePijlstaartrog-olie zalf