Eindelijk geen pijn meer van mn Artrose, Heerlijk

 In Blog, Pijlstaartrogolie

COX-2 Reuma

Eindelijk geen pijn meer van mn Artrose, Heerlijk

Wat leuk, eindelijk een praatforum over de pijlstaartolie. Heerlijk.

Ik gebruik dit al nu 3 jaar . Ik ben het gaan gebruiken met name voor mn artrose en mn stijfheid.

Het duurde ff voordat het zn werk deed. Nu lees ik dat het gewoon is dat het zn tijd moet hebben. Ben ik ff blij dat ik het geduld heb opgebracht.

Nu 3 jaar verder heb ik geen pijn meer. Alleen als ik zwaar werk heb verzet zoals mn tuin. Tja dat gaat niet meer. Maar voor de rest heb ik gelukkig weer een normaal leven. Ben nu ook bezig met een Orthomonuculaire therapeut voor mn voeding. Top spul. Ik stop nooit meer.

Ben echt blij dat het terug is.

Groetjes Annemiek

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search