Update gebruik pijlrogolie bij bechterew reuma patiënt

 In Blog

Bechterew Reuma verbeterd

Update 28 december 2017. Na mijn hoogst positieve en bijzondere resultaten in het voorjaar van 2015 bijgaand een update. Na 1 jaar gebruik van de pijlstaartrogolie kan ik nu beamen dat ik eigenlijk niet meer zonder kan. Ik ben in juni 2015 met een korte vakantie geweest en ik schatte in dat het ‘s avonds tot mij nemen van het dagelijkse theelepeltje wel 10 dagen overgeslagen kon worden. Dat was dus niet het geval…. Gevoelsmatig (lees: qua pijn) was ik weer terug bij af. Bij latere breaks heb ik de olie vervangen door de capsules met pijlrogolie. Dit bleek een prima alternatief te zijn en geen negatieve gevolgen gaven/geven. De uitslagen van het ziekenhuislaboratorium blijven onverminderd laag qua bezinkings- & crp-waarden. Ook de lever houdt zich goed. De biological-injecties blijf ik echter wel zetten, want ik wil dit gezondheidspeil graag handhaven.

Het is mooi dat de prijs van de Eczoil meer dan aanzienlijk gedaald is, want ik zie mijzelf de rest van mijn leventje iedere avond het bekende theelepeltje slikken, waarvan de smaak overigens allang gewend is.

Voor meer informatie: 

25 december 2017

De pijlstaartrogolie van Eczoil heeft mijn leven een grootse positieve wending gegeven. Sinds de start zijn mijn reumatische pijnklachten hevig verminderd. Let wel: ik heb 70% minder ontstekingen(gemeten in het lab. Bewijs aantoonbaar), met 70% minder medicatie. Makkelijk rekenen!
Uit kennissenkring ken ik mensen met ernstige huidaandoeningen, die bij inname van de pijlrogolie volledig ‘schoon’ zijn geworden.
Uit enthousiasme zou ik nog veel meer willen meedelen over dit wonderbaarlijke natuurproduct. Echter, daar is deze groep voor om e.e.a. verhaalsgewijs te delen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Liquid en PijlstaartrogolieKC ontstekingsremmer