Huidproblemen verholpen met Liquid

 In Blog, Liquid

 

Liquid en pijlstaartrogolie

“Ik had al een tijdje huidproblemen, voornamelijk last van uitslag in m’n gezicht dat maar niet weg wilde gaan.De dokter adviseerde hormoonzalf te gebruiken, maar uit ervaring weet ik dat je huid daar erg dun en kwetsbaar van wordt. Daarbij is het lastig om het gebruik vervolgens weer af te bouwen en vaak komt het ook weer terug.
Iemand in m’n kennissenkring adviseerde E.Liquid te gebruiken dus ben ik even wat gaan googlen en kwam ik al snel op de website terecht waar erg veel positieve verhalen stonden. Ik ben gelijk gestart met de pijlstaartrogolie capsules en de Liquid . Deze laatste is niet echt prettig om te drinken, maar zolang je er niet aan ruikt, valt het allemaal best mee.
Het viel me op dat het eerst wat erger werd, de eerste twee weken ongeveer, maar daarna (week of zes) begon ik echt duidelijk verschil te zien. Nu ben ik een paar maanden verder en ben ik echt enorm tevreden. De uitslag is zo goed als weg, soms komt het nog lichtelijk terug maar het verdwijnt daarna al weer snel. Ik blijf de pijlstaartrogolie capsules zeker gebruiken en kan het ook echt iedereen aanraden.

Netty

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Liquid en PijlstaartrogolieMCP-1